tekst De dinershow ik hou van holland verzorgen wij inclusief diner en drankjes

Dinershow 'De Hollandse Avond'

De naam van de show dekt volledig de lading. Een zeer vermakelijk meezingfestijn met de 80 grootste Nederlandstalige hits uit de Nederlandse Popgeschiedenis.Prachtige liedjes uit grootmoeders tijd afgewisseld door nostalgische hits, Nederpop gevolgd door de grootste feesthits. Palingsound en Amsterdamse meezingers, kortom niets wordt overgeslagen

De show is bij uitstek geschikt als dinnershow, maar is ook prima als feestavond te boeken. De cast bestaat uit twee zangers en één zangeres. De avond wordt geopend met ons nationale volkslied en een medley uit de Succesmusical “De Jantjes”. Hollandser kunnen we het niet maken.

Tijdens het eerste blok zullen onze vocalisten, verdeeld over drie barkrukken, die prachtige luisterliedjes ten gehore brengen, die in de vergetelheid zijn geraakt. “Geef mij je angst”, “Leun op mij” maar ook een prachtige medley van Ramses Shaffy en het gezellige “Brabant” van Guus Meeuwis.

In het tweede blok komen vele nostalgische hits voor bij. Kent u ze nog: “Smokkelaar”, “Koffie Koffie”, “De Woonboot”, “Reisje langs de Rijn”, “Naar de kermis” , “Tulpen uit Amsterdam” en noemt u maar op en n de laatste twee blokken gaat het dak er af. We beginnen met de grootste nederpop hits. Marco Borsato, Nick en Simon, Rob de Nijs. En dan natuurlijk onze nationale trots: Frans Bauer, Jan Smit, Gerard Joling, André Hazes, Frans Duijts. Ze zijn er allemaal.

Door alle songteksten te projecteren op ons mega grote meezingscherm wordt de Hollandsche Avond getransformeerd tot één groot meezingfeest. Uiteraard zorgen wij tijdens het gerecht of in de pauze wanneer u de show als feestavond boekt voor een passend stukje Nederlandstalige achtergrondmuziek.

Optioneel kunnen wij tegen meerprijs een DJ aanbieden die er voor zorgt dat de Hollandsche avond een avondvullend programma wordt zonder pauze.

Geniet van dit meezingfestijn waar de gehele Nederlandstalige popgeschiedenis voorbij zal komen.
hollandsche_avond_1_met_logo_
hollandsche_avond_3_met_logo_
tommy_netten_logo