tekst De Jukebox Show is een complete avond uit. Onder het genot van een viergangendiner geniet u van een wervelende show.

Jukebox Dinnershow

Oktoberfest edition

Datum: Zaterdag 21 oktober
Tijd: 19:00 - 00:00 uur
Locatie: Partycentrum de Lockhorst
Prijs: € 49,50 (welkomstdrankje, een 4-gangen diner en een wervelende interactieve non-stop feestavond/show van 5 uur)
jukebox-logo-versie-3-bd3c691e
De Jukebox Show staat voor 100% succes garantie! U bepaalt in welk thema de jukebox draait, u bent zelf verantwoordelijk voor het repertoire, dus u bepaalt of uw feest een topfeest wordt.

De Jukebox Show is multi inzetbaar op vrijwel ieder feest. De basis is een super foute entertainende DJ genaamd: “Tony Casanova” die over bijna alle muziek beschikt.

De cast van deze show/feestavond bestaat uit 5 personen. Een entertainende DJ, een zangeres, een zanger en twee danseressen. Het decor bestaat uit een levensgrote jukebox (3 mtr. hoog) waarin de DJ staat. De jukebox is een absolute ‘eye catcher’ die uniek is in Nederland.

De show begint direct met een swingende opening waarna onze danseressen verkleed als ‘candygirls’ de zaal in gaan met ‘verzoekkaartjes’. Uiteraard probeert ‘Tony’ op zijn kenmerkende wijze aan de meeste verzoekjes te voldoen. Waarbij uiteraard rekening wordt gehouden met de opbouw van de avond.

Uit ervaring kennen wij inmiddels de meeste ‘vaste verzoekjes’. Deze hebben wij verpakt in één van de vele ‘live acts’ die door onze zanger en/of zangeres zullen worden uitgevoerd inclusief danseressen. Verder worden er met regelmaat hilarische ‘spelletjes’ met het publiek gespeeld waarbij leuke ‘giveaways’ worden weggegeven. Kortom een super interactieve en spectaculaire feestavond, die uniek is in Nederland en nooit hetzelfde is.

Door uw eigen thema aan de jukebox te koppelen is de show in een handomdraai aan te passen, uit te breiden of op maat te maken. De feestavond is een non stop 5 uur durend programma.

Het arrangement bestaat uit een welkomstdrankje, een 4-gangen diner en een wervelende interactieve non-stop feestavond/show van 5 uur. Kosten 49,50 p.p. (al vanaf 2 personen en een eigen tafel)

U kunt reserveren door het onderstaande formulier in te vullen.

Voor-naam/letters: *
Tussenvoegsel:
Achternaam: *
Adres: *
Postcode: *
Woonplaats: *
E-mail: *
Telefoon: *
Ik wil graag: 1   2   3   4   5     kaarten bestellen
 
Verzenden         Herstel         Terug