Vacature bediening

 

OPROEPKRACHT BEDIENING

Wil je werken in een veelzijdig horecabedrijf waar geen dag het zelfde is? Lijkt het je leuk om de ene dag op een vergadering te werken en de volgende dag op een bruiloft? Lees dan gauw verder!

Wie zijn wij:
Wij zijn een veelzijdig horecabedrijf met vier locaties:

Partycentrum de Lockhorst (Sliedrecht)
Brasserie Elco (Sliedrecht)
Elco Party & Catering Service (Sliedrecht)
Het Arsenaal (Nieuwpoort)


Door de week bedienen we voornamelijk de zakelijke markt. We verzorgen vergaderingen, trainingen, maar ook grote congressen zijn bij ons mogelijk. In de weekenden verzorgen we voornamelijk feesten en partijen. Een verjaardag, huwelijksfeest, kraamfeest of jubileumfeest? Niets is voor ons te gek. Daarnaast verzorgen we met Elco Party & Catering Service ook catering op locatie. Dit kan bij mensen thuis zijn, bij een bedrijf of bijvoorbeeld in molen 'Kyck over den Dyck' in Dordrecht. In deze molen zijn wij de vaste cateraar.

Wie zoeken wij:
Wij zijn op zoek naar enthousiast en gemotiveerde oproepkrachten die ons gezellige team in de bediening willen komen versterken.

Ben je tussen de 18-25 jaar, weet je van aanpakken en vind je het niet erg om in de avonduren en weekenden te werken? Neem dan contact met ons op! Wij zijn te bereiken via: 0184 - 499305 of per mail via:

Word jij onze nieuwe collega? Hopelijk tot snel!